• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Frisk Asker

Stjernen er nå halvveis i årets sesongoppkjøring, og i kveldens kamp – den fjerde i rekken – skal kaptein Brendan Ellis og hans lagkamerater møte Frisk Asker i Varner Arena. Den siste treningskampen på borteis.

Kveldens motstander
Frisk Asker har, som Stjernen, også spilt tre treningskamper så langt. I Varner Arena har de vunnet på straffeslag mot Ringerike og tapt 2-6 for Stavanger Oilers, mens de vant knepent på straffeslag mot Stjernen i Stjernehallen. Dagen før lagene sist møttes i Fredrikstad, så signerte Petter Birkheim Andersen for klubben og meldte dermed overgang til askerbøringene fra Storhamar. Før forrige treningskamp mot Oilers, snakket trenerne Roy Johansen og Morten Ask på klubbens nettsider om intensive treningsdager, en god gjennomkjøring, men mye fokus på de grunnleggende elementene – spesielt i defensiv sone. Det er nok ting askerbøringene ønsker å terpe på i kveldens kamp, slik det ofte er i treningskamper.

Status Stjernen
Stjernen har også spilt sine tre treningskamper hittil. På Jordal Amfi ble det seier 1-5 mot Vålerenga, i Lørenskog Ishall ble det seier 2-3 etter straffeslag, mens man tapte knepent mot nettopp kveldens motstander på straffeslag i Stjernehallen. Foreløpig sitter Stjernen rolig i båten hva angår noen nye overganger, men trener Fredrik Johansson forteller til Fredriksstad Blad at man holder øyne og ører åpne. På linje med sin motstander i kveld, ønsker Johansson og hans assistent Mattsson å ha fokus på det defensive og holde utvikle sitt eget spill frem mot seriestarten. Man har også valgt å la alle tre målvaktene – Preben Rabben Arntsen, Kasper Laban Byrkjeland og Martin Sjøvold Rambøl få kamptrening så langt i oppkjøringen.
Stjernen ønsker nok å vise seg fra en litt mindre rufsete side i kveld, enn hvordan kampen utviklet seg mot Lørenskog sist.

Troppen er ikke klar ved publisering av denne saken.

Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for line up!

Om du ikke får tatt turen til Varner Arena for å se kampen, har du mulighet til å se den hos Direktesport (F-B.no abonnement). Pucken droppes 18:30.

Live statistikk finner du på HockeyLive.