• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stavanger
STA
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Stavanger Oilers

Våre røde helter er på tokt i oljebyen på jakt etter tre poeng. I DNB Arena venter Stavanger Oilers, og Stjernen er ute etter å ta sesongens første skalp mot seiersvante siddiser.

Kveldens motstander
Stavanger Oilers ligger på tredjeplass på tabellen, og med tjuefire seire og tretten tap har de sanket totalt 77 poeng på trettisju spilte kamper. Dermed ligger siddisene ti poeng bak Vålerenga og syv poeng foran Sparta. I forrige runde sendte Andreas Heier Oilers i ledelsen, men Frisk Asker vant til slutt 5-2 i Varner Arena. På overgangsmarkedet har kveldens verter vært aktive – Tommy Kristiansen har måttet legge opp på grunn av skader, mens Andreas Heier og italiensk-kanadiske Anthony Salintri har ankommet fra henholdsvis Manchester Storm og Graz99ers. Det kan fort være et revansjesugent Stavanger Oilers som møter Stjernen i kveld, siden Oilers har fire strake tap på de fire siste kampene.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Stavanger Oilers har møttes fire ganger tidligere denne sesongen, og Stavanger har vunnet samtlige oppgjør – men det har også vært tette og jevne kamper mellom lagene.

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass på tabellen, og med tjue seire og atten tap har de sanket totalt 58 poeng på trettiåtte spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter seks poeng bak Frisk Asker og tjueen poeng foran Lillehammer. I forrige runde ble det en tøff batalje mot tabellnabo Lillehammer i Stjernehallen hvor Joachim Lunde Hermansen, Austin Cangelosi og Grant Mismash sikret seieren med 3-2. Ingen aktivitet for Stjernen på overgangsmarkedet, men flere av våre unge og lovende har fått muligheten, en mulighet de tok på strak arm. Stjernen har tre seire på de fire siste kampene, og har alle muligheter for å ta med seg poeng fra vestlandet hvis man viderefører den offerviljen og krigerinnstillingen man viste mot Lillehammer.

Austin Cangelosi, Emil Buskoven, Håkon Imset Stormli, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Didrik Utter hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 53 poeng (25 + 28)
Stavanger Oilers: Dan Kissel 44 poeng (22 + 22)

Utvisninger:
Stjernen: Ludvig Jardeskog 49 minutter
Stavanger Oilers: Sondre Bjerke 41 minutter

Overtall:
Stjernen: 17,9%
Stavanger Oilers: 31,2%

Undertall:
Stjernen: 78,2%
Stavanger Oilers: 90%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 89,9% / Laban Byrkjeland 91%
Stavanger Oilers: Henrik Holm 91,3% / Jens Auke Hoekstra 93,6%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.