• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Lillehammer
LIL

Før kampen mot Lillehammer

Nok et spilleopphold i EHL er ved veis ende, og sesongen starter opp igjen i kveld med en hjemmekamp mot Lillehammer for våre røde helter. Innspurten mot sluttspillet som bare er en måneds tid unna har for alvor begynt.

Kveldens motstander
Lillehammer ligger på syvendeplass på tabellen, og med elleve seire og tjuesju tap har de sanket totalt 37 poeng etter trettiåtte spilte kamper. Dermed ligger lillehamringene atten poeng bak Stjernen, og fire poeng foran Lørenskog. I forrige runde ble det dramatisk da Lillehammer mente Frisk Asker-spillerne regelrett mobbet en av deres spillere, i en kamp som askerbøringene vant 3-5 i Eidsiva Arena. På overgangsmarkedet har det vært liten aktivitet for Lillehammer siden sist lagene møttes. Lillehammer kommer til Stjernehallen med fire tap på de fire siste kampene, men nettopp derfor må Stjernen være på vakt – da dette kan fort være en typisk «bananskall»-kamp.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Lillehammer har møttes fire ganger tidligere denne sesongen, hvor de røde har vunnet tre av oppgjørene. Jonathan Hafsmoe og Austin Cangelosi scoret i begge oppgjørene i Stjernehallen (6-4 og 6-2). Brendan Ellis var eneste målscorer da Lillehammer vant 4-1 i Eidsiva Arena, før Cangelosi og Stian Nybraaten Hansen sørget for seier nummer tre (0-3) på borteis i januar.

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass på tabellen, og med nitten seire og atten tap har de sanket totalt 55 poeng etter trettisju spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter seks poeng bak Frisk Asker og atten poeng foran Lillehammer. I forrige runde var det Østfoldderby mot Comet og Mattias Alexandersen Juntti scoret sitt andre mål på like mange kamper da de røde beseiret haldenserne med 3-5 i Halden Ishall. På overgangsmarkedet har det vært stille, og siden fristen for overganger går ut førstkommende torsdag, så spørs det kanskje om det dukker opp noen nye fjes. Stjernen har to seire på de fire siste oppgjørene – mot Vålerenga og Comet, og våre røde helter vil nok vise seg frem og sørge for at det blir hjemmeseier og tre poeng også i kveld.

Emil Buskoven, Håkon Imset Stormli, Calle Spaberg Olsen, Eskil Stene og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Mattias Juntti hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Statistikk for sesongen 23/24:
Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 51 poeng (24 + 27)
Lillehammer: Alexander Reichenberg 39 poeng (19 + 20)

Utvisninger:
Stjernen: Ludvig Jardeskog 45 minutter
Lillehammer: Robin Soudsky 84 minutter

Overtall:
Stjernen: 18,1%
Lillehammer: 14,1%

Undertall:
Stjernen: 77%
Lillehammer: 78,2%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 89,7% / Laban Byrkjeland 91%
Lillehammer: Tomas Kral 88,8% / Theo Roseboom de Vries 90,6%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.