• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Stavanger
STA

Før kampen mot Stavanger Oilers

En ny utfordring står for døren for Stjernen. Stavanger Oilers er kveldens gjester i Stjernehallen og skal måle krefter mot våre røde helter. Motivasjonen er på topp for en ny bunnsolid forestilling som forhåpentligvis sørger for at alle poengene blir igjen i Fredrikstad.

Kveldens motstander
Stavanger Oilers ligger på tredjeplass på tabellen, og med tjue seire og ni tap har de sanket totalt 63 poeng på tjueni spilte kamper. Dermed ligger siddisene ni poeng bak Vålerenga og fem poeng foran Sparta. I forrige runde virket siddisene til å gå på en smell hjemme mot Frisk Asker, men snudde og vant 5-3 etter å ha scoret fire mål i den tredje perioden. På overgangsmarkedet så har klubben uttalt at man leter etter forsterkninger, mens Sander Husebø er frigitt av klubben og Tommy Kristiansen har lagt opp grunnet skader. Det er like fullt et solid lag Oilers kan mønstre, så her gjelder for Stjernen å ta smarte valg og holde hodet kaldt.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Stavanger Oilers har møttes tre ganger tidligere denne sesongen. Siddisene har så langt vunnet alle oppgjørene, sist i DNB Arena med 4-2 hvor Austin Cangelosi scoret begge målene for Stjernen.

Status Stjernen
Stjernen ligger på femteplass på tabellen, og med femten seire og femten tap har de sanket totalt 45 poeng på tretti spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter tretten poeng bak Sparta og et poeng foran Frisk Asker. I forrige runde noterte målvakt Laban Byrkjeland seg for sin første «smultring» på seniornivå, da Stjernen tok en bunnsolid seier mot Lillehammer (0-3) på borteis. På overgangsmarkedet var svenske Axel Näsström innlånt fra Ski Ishockey, og svensken som logget snaut 6 og et halvt minutt med istid for Stjernen mot Lillehammer er også med mot Stavanger da Håkon Imset Stormli ikke er med i troppen til dagens kamp. Stjernen har tre seire på de fire siste kampene – deriblant sterke bortetriumfer mot Vålerenga og Lillehammer, så våre røde helter kan ta imot siddisene med en god dose selvtillit.

Håkon Imset Stormli, JJ Piccinich, Andreas Røykås Marthinsen, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Livestudio
StjernenMedia sender Livestudio fra hallen på vår Facebook side. "Før kampen" sending fra kl 15:30, med bl.a. intervju Stjernens trener Fredrik Johanson. I begge pausene blir det intervju av en spiller og oppsummering av perioden. Etter kampen sendingen starter ca 15 min etter kampslutt.

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 39 poeng (16 + 23)
Stavanger Oilers: Dan Kissel 33 poeng (15 + 18)

Utvisninger:
Stjernen: Jack Badini 37 minutter
Stavanger Oilers: Patrick Elvsveen 33 minutter

Overtall:
Stjernen: 17,4%
Stavanger Oilers: 31%

Undertall:
Stjernen: 78%
Stavanger Oilers: 89,6%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 90% / Laban Byrkjeland 91,7%
Stavanger Oilers: Henrik Holm 91,2% / Jens Auke Hoekstra 95,4%

Følg kampen:
-Har du ikke mulighet til å se kampen LIVE i Stjernehallen, kan du se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.