• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Lørenskog
LOR
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Lørenskog

Stjernen er igjen ute på tur, og i kveld går ferden for våre røde helter til Romerike og Lørenskog Ishall for å måle krefter med en av sesongens nykommere. En viktig kamp og viktige poeng i jakten på den viktige fjerdeplassen på tabellen.

Kveldens motstander
Lørenskog ligger på åttendeplass på tabellen, og med åtte seire og tjueto tap har de sanket totalt 26 poeng på tretti spilte kamper. Dermed ligger Lørenskog åtte poeng bak Lillehammer og syv poeng foran Ringerike. I forrige runde utlignet Joakim Opsahl med to minutter igjen av kampen mot Frisk Asker, men romerikingene måtte til slutt gi tapt på overtid. På overgangsmarkedet så har de lånt inn Jonas Nyhus Myhre fra Sparta, Sander Husebø og Thomas Lyngås Higson fra Stavanger Oilers og Lars Erik Francke-Enersen fra Grüner. Men ingen av de innleide var i Lørenskogs lagoppstilling i forrige runde, så det er usikkert om noen av dem fortsatt er på lån i klubben. Lørenskog har vist seg å være et riktig så friskt pust i årets sesong, og de vil nok forsøke å gjøre livet vanskelig for Stjernen på hjemmeis.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Lørenskog har møttes tre ganger tidligere denne sesongen, hvor Stjernen har vunnet alle. Emil Buskoven tegnet seg på scoringslisten i den første kampen (6-2), hadde en målgivende pasning i den neste (2-5), før han også var nest sist på pucken da Jack Badini avgjorde den hittil tredje kampen på overtid (7-6).

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass på tabellen, og med femten seire og seksten tap har de sanket totalt 45 poeng på trettien spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter et poeng bak Frisk Asker og elleve poeng foran Lillehammer. I forrige runde kjempet Stjernen lenge hjemme mot Stavanger Oilers, men siddisene vant til slutt 2-5 i kamp hvor Stian Kaltrud Nystuen scoret begge Stjernens mål. På overgangsmarkedet har det så langt vært fredelig. Klubben leter etter en norsk erstatter for Håkon Imset Stormli som må under kniven, og dermed er ute for resten av sesongen. De røde har også lånt inn svenske Axel Näsström de siste to kampene, som har gjort sine saker bra, men er ikke med i kveldens kamp. Stjernen har to seire på de fire siste kampene, og ønsker nok å pynte på den statistikken allerede i kveld.

Håkon Imset Stormli, Andreas Røykås Marthinsen, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Mattias Juntti hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Flere spillere brukte onsdag kveld til oppvarming inn mot kveldens bortekamp med løkkehockey på uteisen ved Hurrød skole. Fredag og lørdag vil flere spillere ta turen til uteisene i Torsnes og på Skogstrand. Ta turen og spill hockey mot Stjernen-spillerne. (Foto: StjernenMedia)

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 39 poeng (16 + 23)
Lørenskog: Vegard Faret 32 poeng (18 + 14)

Utvisninger:
Stjernen: Jack Badini 37 minutter
Lørenskog: Fredrik Pedersen 41 minutter

Overtall:
Stjernen: 17,8%
Lørenskog: 16,4%

Undertall:
Stjernen: 78,4%
Lørenskog: 75,9%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 90% / Laban Byrkjeland 91,3%
Lørenskog: Anders Iversen Haugum 88% / Alexander Nilsson 87,5%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.