• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Comet
HAL

Før kampen mot Comet

Det er duket for Stjernens andre hjemmekamp i den første uka av 2024. Comet kommer for første gang denne sesongen på besøk til Stjernehallen i det som blir et nytt Østfoldderby for våre røde helter.

Kveldens motstander
Comet ligger på tiendeplass på tabellen, og med fire seire og tjuefire tap har de sanket totalt 10 poeng etter tjueåtte spilte kamper. Dermed ligger haldenserne åtte poeng bak Ringerike på plassen foran og femten poeng bak åttendeplasserte Lørenskog. I forrige runde vant haldenserne mot Ringerike på straffeslag etter en kamp hvor Comet ikke pådro seg en eneste utvisning. På overgangsmarkedet har de vært litt aktive; Magnus Nybraaten Hansen (Stjernen) og Victor Stark (Forshaga IF) har forlatt klubben, mens svenskene David Otter og Sebastian Hansson fra Nyköpings SK og Kristianstads IK har kommet inn. Comet lånte også inn Mads Vestby fra Hasle/Løren og den tidligere Stjernen-spilleren Fredrik Holberg fra Ski Ishockey, men disse to spilte sin siste kamp for Comet på torsdag. Haldenserne har fått det tøft i sitt comeback i eliten i norsk hockey, men fikk et oppsving i årets første kamp, så som ingen andre lag i EHL, så kan heller ikke Comet undervurderes.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Comet har møttes to ganger tidligere denne sesongen, begge gangene i Halden Ishall. Den første matchen endte 0-8, i en kamp hvor Sondre Grønli satte kronen på verket med Stjernens åttende scoring. Den andre kampen ble betydelig tettere, men igjen noterte Grønli seg i målprotokollen sammen med Stian Kaltrud Nystuen da de røde vant 1-2.

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass på tabellen, og med tretten seire og femten tap har de sanket totalt 39 poeng etter tjueåtte spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter to poeng bak Frisk Asker og åtte poeng foran Lillehammer. I forrige runde måtte Stjernen gi tapt mot Frisk Asker i en høydramatisk kamp med mye følelser og frustrasjon. På overgangsmarkedet har Stjernen sittet stille i båten, men daglig leder Anders Åsle har uttalt at klubben ser på muligheter for å kunne forsterke troppen, blant annet gjennom Folkets Spiller-aksjonen. I kampen mot Frisk Asker på torsdag ble Stjernen tydelig preget av det som skjedde med Sondre Grønli, så kampen ble snudd helt på hodet. Men mot Comet er det blanke ark igjen, og våre røde helter er på nytt på jakt etter tre poeng.

Sondre Grønli, Grant Mismash, Jonathan Hafsmoe, Stian Nybraaten Hansen, Filip Gunnarsson, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Mattias Juntti, Emilio Törnvall, Gabriel Johansen og Leo Brandbu Andersen hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Fan Zone
Møt Stjernenspillerne Jonathan Hafsmoe, Preben Rabben Arntsen og Grant Mismash 10 min. etter kampslutt. Her blir det muligheter for autografer og selfier. Dette vil skje i rundvantet (utenfor isen) ved hovedinngangen!

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi og J.J. Piccinich 33 poeng hver (14 + 19 og 12 + 21)
Comet: Pelle Hedlund og Herman Kopperud 15 poeng hver (7 + 8 og 10 + 5)

Utvisninger:
Stjernen: Jack Badini 37 minutter
Comet: David Nilsson 36 minutter

Overtall:
Stjernen: 16%
Comet: 10,6%

Undertall:
Stjernen: 77,7%
Comet: 66,7%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 90,4% / Laban Byrkjeland 91,1%
Comet: Arvid Ljung 86,4% / Kristian Høvik 82% / David Otter 89,9%

Følg kampen:
-Har du ikke mulighet til å se kampen LIVE i Stjernehallen, kan du se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.