• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Sparta
SPA

Før kampen mot Sparta

Det er dagen før dagen før dagen, og julen ringes inn med et smell Stjernen og Sparta møtes til et nytt Østfoldderby før ribba settes på bordet. Det mobiliseres både på isen og tribunen så tre poeng og en ny skalp mot erkerivalen kan legges under treet i Stjernehallen.

Kveldens motstander
Sparta ligger på fjerdeplass på tabellen, og med femten seire og ni tap har de sanket totalt 41 poeng så langt etter tjuefire spilte kamper. Dermed ligger sarpingene seks poeng foran Stjernen og femten poeng bak Stavanger Oilers. I forrige runde ble Niklas Roest avgjørende da Sparta vant mot Frisk Asker på overtid i Sarpsborg. Ingen aktivitet på overgangsmarkedet for sarpingene, bortsett fra at Emil Lundberg forlater Sparta av familiære årsaker, han spiller sin siste kamp i kveld. Sparta kommer til Stjernehallen med en god dose selvtillit etter fem seire på de seks siste kampene.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Sparta har møttes to ganger tidligere denne sesongen. Først ble J.J. Piccinich matchvinner da Stjernen vant 3-2 i Stjernehallen, før Stian Nybraaten Hansen var eneste målscorer da det ble tap 2-1 på overtid i Sarpsborg.

Status Stjernen
Stjernen ligger på femteplass på tabellen, og med tolv seire og tolv tap har de røde sanket totalt 35 poeng så langt etter tjuefire spilte kamper. Dermed ligger Stjernen seks poeng bak Sparta og ett poeng foran Frisk Asker. I forrige runde plukket nykommer Grant Mismash tre poeng i form av en målgivende pasning og to mål da Ringerike ble slått 3-5 på borteis. Stjernen er heller ikke hatt noen aktivitet på overgangsmarkedet nylig, men både nye spillere utenfra og de unge og lovende fra egen klubb har levert meget godt så langt denne sesongen. Våre røde helter har også fem seire på de seks siste kampene og er dermed godt rustet med «attityd», selvtillit og hjerte foran kveldens derby.

Austin Cangelosi, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Mattias Juntti hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Hallen og teltet åpner kl 16:30
Vi åpner dørene kl. 16.30. I teltet blir det som vanlig salg av god drikke og mat og det blir musikk og intervjuer før kamp med Dag Solheim.

Livestudio fra hallen
Til kveldens kamp børster vi støv av Livestudio og vil sende LIVE fra hallen fra kl 18:00 til kampstart, i pausene og etter kampen. Det vil bli intervjuer med trenere og spillere, samt konkurranser. Vi sender LIVE på vår Facebook side.

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi og J.J. Piccinich 30 poeng (12 + 18 og 11 + 19)
Sparta: Hans Kristian Jakobsson 34 poeng (11 + 23)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 20 minutter
Sparta: Maksims Ponomarenko 41 minutter

Overtall:
Stjernen: 15,6%
Sparta: 22,2%

Undertall:
Stjernen: 77,2%
Sparta: 88,2%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 89,8% / Kasper Laban Byrkjeland 91,6%
Sparta: Bence Bàlizs 91,8% / Mathias Schippers Landa 87,9%

Følg kampen:
-Har du ikke mulighet til å se kampen LIVE i hallen så kan du se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.