• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Kickoff på Saints

Vi har gleden av å invitere alle interesserte til en hyggelig kveld på Saints. Møt våre nye trenere, spillere og få fersk info om klubbens planer!

Velkommen til "Stjernen rebuild.

I 50 sammenhengende år har Stjernen tilhørt den øverste divisjonen i norsk elitehockey.

Nå legger klubben ut på sin kanskje mest spennende reise: Klubben har startet på de nest 50 årene. De beste dagene ligger foran oss - ikke bak oss.

I dise dager har vi begynt arbeidet med å bygge en klubb tuftet på hardt arbeid, fellesskap, møysommelighet og utvikling av egne talenter. Vi skal utfordre de store ved å trene bedre og tøffere - og gjennom å jobbe smartere.

Vi ønsker å invitere alle klubbmedlemmer og Stjernen-venner til en hyggelig kveld der vi forteller mer om planene og veien videre.

Tid: 25. april, kl 19:00 - Gratis inngang
Sted: Saints (Byens nye sportsbar, Fr.stad Stadion)

Her er noen av de du får møte:
-Niklas Andresen, Stjernens nye hovedtrener
-Filip "Greven" Gunnarsson, Stjernens nye assistenttrener
-Trond Magnussen, leder av det nye sportsutvalget
-Hilde Sandmæl, Styreleder i Fredrikstad Energi AS
-Flere A-lagsspillere
-Stjernens nye styreleder

Vel møtt til en artig og spennende kveld. Møt mange inspirerende mennesker og andre bedriftsledere. Vi har lave skuldre - og det blir god tid til mingling og tid til drikke og snacks.

Kjenner du noen du tror vi i Stjernen bør prate med? Vi vil gjerne utvide vårt kontaktnett. Inviter derfor gjerne med deg en forretningspartner eller mulig bidragsyter!

Vi beklager at tidspunktet for "Stjernen rebuild», torsdag denne uken, kolliderer med FFKs cupkamp borte mot Eik Tønsberg.
Grunnen til at arrangementet falt på denne dagen er at dette var første og eneste mulighet for å gjennomføre ekstraordinært årsmøte med valg av nytt styre med påfølgende kickoff. Det var også eneste mulighet for vår nye trener Niklas å møte klubbens medlemmer og supportere før han setter kursen med landslaget til VM i Tsjekkia.
Vi håper allikevel at flere velger å tilbringe en hyggelig kveld med oss og lover å holde dere orientert om cupkampen underveis.