• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Vålerenga

Det er tid for årets siste kamp i EHL og før frusere og raketter antennes for å ringe inn det nye året, blir det fyr i teltet på Jordal Amfi. Stjernen har reist til Oslo for å møte Vålerenga, som kan bli et realt fyrverkeri av en kamp.

Kveldens motstander
Vålerenga ligger på andreplass på tabellen, og med tjueen seire og fem tap har de sanket totalt 63 poeng så langt etter tjueseks spilte kamper. Dermed ligger Oslo-laget syv poeng bak Storhamar og fire poeng foran Stavanger Oilers. I forrige runde ble Alex Dostie matchvinner da han satte den avgjørende scoringen på overtid da Vålerenga beseiret Frisk Asker med 3-4 i Varner Arena. På overgangsmarkedet har Vålerenga sittet stille i båten, som nok betyr at for øyeblikket er det ingen planer om noen nye fjes inn dørene på Jordal Amfi. Vålerenga er vanligvis sterke på hjemmeis, så her gjelder det å være påskrudd fra første dropp.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Vålerenga har møttes to ganger tidligere denne sesongen. VIF tok seieren på Jordal Amfi med 4-2 i en kamp hvor Austin Cangelosi og Stian Kaltrud Nystuen nettet for de røde fra Fredrikstad. I Stjernehallen endte det 2-5, hvor Kaltrud Nystuen sammen med Joachim Lunde Hermansen scoret for de røde.

Status Stjernen
Stjernen ligger på femteplass på tabellen, og med tolv seire og fjorten tap har de sanket totalt 36 poeng så langt etter tjueseks spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter ni poeng bak Sparta og et poeng foran Frisk Asker. I forrige runde ble det nok et knepent tap på overtid mot Storhamar i Stjernehallen hvor Jack Badini tente håpet med sin utligning i den tredje perioden. På overgangsmarkedet har Stjernen også sittet rolig i båten, og har mest sannsynlig ingen planer om å forsterke troppen ytterligere. Stjernen spilte med en enorm krigerinnstilling spekket med hjerte og lidenskap mot Storhamar i forrige runde, og det er gode muligheter for poeng på Jordal Amfi dersom den innstillingen blir med i bussen til Oslo.

Stian Nybraaten Hansen, Filip Gunnarsson, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Mattias Juntti hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 31 poeng (12 + 19)
Vålerenga: Mika Partanen 35 poeng (12 + 23)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 20 minutter
Vålerenga: Jørgen Karterud 29 minutter

Overtall:
Stjernen: 15,6%
Vålerenga: 24,4%

Undertall:
Stjernen: 78,4%
Vålerenga: 86,2%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 90,1% / Kasper Laban Byrkjeland 91,1%
Vålerenga: Tobias Johansen Breivold 91,7% / Joona Partanen 93,4%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.