• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Vålerenga
VIF

Før kampen mot Vålerenga

Stjernen runder av kampene i januar måned med å ta imot Vålerenga hjemme i Stjernehallen. Det ligger an til å bli en real godbit som er verdt å få med seg når våre røde helter skal kjempe om viktige poeng og tabellposisjoner mot et formsterkt VIF.

Kveldens motstander
Vålerenga ligger på andreplass på tabellen, og med tjueseks seire og åtte tap har de sanket totalt 78 poeng så langt etter trettifire spilte kamper. Dermed ligger Oslo-laget fjorten poeng bak Storhamar og tre poeng foran Stavanger Oilers. I forrige runde gjennomførte Vålerenga en sterk snuoperasjon, da man snudde 0-3 til 6-3 mot Frisk Asker på Jordal Amfi. På overgangsmarkedet har tidligere Stjernen-spiller Benjamin Byrkjeland forlatt klubben, mens Markus Søberg som sist tjenestegjorde i franske Grenoble har kommet inn. Det har kladdet litt for Vålerenga, med to tap på de fire siste kampene, men det må ikke bli en hvilepute for Stjernen.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Vålerenga har møttes tre ganger tidligere denne sesongen. Vålerenga vant de to første – før J.J. Piccinich, Grant Mismash og Jonathan Hafsmoe sikret rød seier med 1-3 sist lagene møttes.

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass på tabellen, og med sytten seire og sytten tap har de sanket totalt 50 poeng så langt etter trettifire spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter to poeng bak Frisk Asker og fjorten poeng foran Lillehammer. I forrige runde måtte man til slutt gi tapt borte mot Storhamar, men Stjernen ga seg ikke uten kamp og gikk ned med flagget til topps. På overgangsmarkedet har Stjernen sittet rolig i båten, man har et øye på markedet for å erstatte langtidsskadede spillere, men klubben gjør rett i å ikke ha hastverk med dette. Stjernen har, som sin motstander, også to tap på de fire siste kampene, og er nok fullt motivert til å kapre nye, viktige poeng på hjemmeis i kveld.

Håkon Imset Stormli, Magnus Nybraaten Hansen, Andreas Røykås Marthinsen, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Mattias Juntti og Gabriel Johansen hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 47 poeng (23 + 24)
Vålerenga: Mika Partanen 45 poeng (18 + 27)

Utvisninger:
Stjernen: Ludvig Jardeskog 45 minutter
Vålerenga: Andrew Nielsen 34 minutter

Overtall:
Stjernen: 18,9%
Vålerenga: 22,1%

Undertall:
Stjernen: 76,4%
Vålerenga: 87,4%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 89,8% / Kasper Laban Byrkjeland 90,7%
Vålerenga: Tobias Johansen Breivold 91,3% / Joona Partanen 91,8%

Følg kampen:
-Har du ikke mulighet til å se kampen LIVE i Stjernehallen, kan du se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.