• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Ringerike
RIN
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Ringerike

Et nytt landslagsopphold er gjennomført, og det er tid for en ny runde i EHL igjen. Stjernen starter denne siste uken inn mot jul med å reise til Hønefoss og Schjongshallen for å måle krefter mot Ringerike.

Kveldens motstander
Ringerike ligger på niendeplass på tabellen, og med fire seire og nitten tap har de sanket totalt 14 poeng på tjuetre spilte kamper. Dermed ligger Ringerike fem poeng bak Lørenskog og seks poeng foran Comet. I forrige runde holdt ringerikingene lenge følge med Frisk Asker i Varner Arena, men tapte til slutt knepent med 4-3. Litt aktivitet har det også vært på overgangsmarkedet – riktignok ingen nye spillere inn, men svenske David Åslin har meldt overgang til franske Marseille. Ringerike har slitt mye i motbakke denne sesongen, men har også vist at de kan hamle opp med de fleste, så her gjelder det å være forberedt.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Ringerike har møttes to ganger tidligere denne sesongen, og har en seier hver. I Schjongshallen ble Marius Carho Hansen de rødes eneste målscorer da Ringerike stakk av med seieren 3-1. I Stjernehallen utlignet Jack Badini i den tredje perioden, mens J.J. Piccinich og målvakt Laban Byrkjeland sikret seieren på straffeslag.

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass på tabellen, og med elleve seire og tolv tap har de sanket totalt 32 poeng på tjuetre spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter et poeng bak Frisk Asker og fem poeng foran Lillehammer. I forrige runde ble det et målkalas mot Lørenskog hvor Emil Buskoven og Grant Mismash til slutt kunne servere Jack Badini som avgjorde kampen på overtid med Stjernens syvende scoring for kvelden. På overgangsmarkedet har det roet seg litt for Stjernen nå etter at siste nykommer inn, Magnus Nybraaten Hansen, fikk sin debut i forrige runde. De røde har utvilsomt vist at man vet hvor målet står, nå gjelder det bare å knipe igjen defensivt, så er det gode muligheter for å plukke med seg poeng med hjem fra Hønefoss.

Austin Cangelosi, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 30 poeng (12 + 18)
Ringerike: Leonards Rimjans 22 poeng (6 + 16)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 20 minutter
Ringerike: Dennis Ryttar og Esbjørn Fogstad Vold 16 minutter hver

Overtall:
Stjernen: 15,3%
Ringerike: 23,2%

Undertall:
Stjernen: 76,7%
Ringerike: 74,4%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 89,8% / Kasper Laban Byrkjeland 91,6%
Ringerike: Mathias Schjerpen Arnkværn 88,6% / Jørgen Rønning 90,4%

Følg kampen:
-Ta turen til Hønefoss eller se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.