• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Storhamar

Stjernen har tatt turen til Hamar og CC Amfi til en tøff bortekamp mot serieleder Storhamar. Hamarsingene har blitt veldig seiersvante denne sesongen, noe våre røde helter håper å sette en stopper for i kveld.

Kveldens motstander
Storhamar ligger på førsteplass på tabellen, og med trettito seire og to tap har de sanket totalt 89 poeng så langt etter trettifire spilte kamper. Dermed ligger hamarsingene fjorten poeng foran Vålerenga og sytten poeng foran Stavanger Oilers. I forrige runde plukket Fredrikstad-gutten Martin Rønnild to mål og en målgivende pasning da erkerival Vålerenga ble slått 1-6 på Jordal Amfi. På overgangsmarkedet har de gule og blå vært aktive – i desember ble den svenske målvakten Alexander Hellnemo lånt inn fra Rögle BK for en måned. Han skal etter sigende ha reist hjem igjen nå, men den kanadiske løperen Maxime Trèpanier fra Trois-Rivières Lions har signert en kontrakt ut sesongen. Hamarsingene har unektelig hatt en solid sesong så langt, men mot Stjernen har det vært utelukkende tette og jevne oppgjør.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Storhamar har møttes fire ganger så langt denne sesongen. I alle oppgjørene har det vært veldig tett og jevnt, selv om hamarsingene har vunnet alle. Det har vært knepne seire med kun et eller to måls margin. Sist lagene møttes så sørget også Jack Badinis utligning i tredje periode, at kampen gikk til overtid.

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass på tabellen, og med sytten seire og seksten tap har de sanket totalt 50 poeng så langt etter trettitre spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter to poeng etter Frisk Asker og femten poeng foran Lillehammer. I forrige runde sørget målvakt Preben Rabben Arntsen for en smultring da Stjernen slo til med 6-0 hjemme mot Ringerike. På overgangsmarkedet har Stjernen forholdt seg rolig med unntak av at svenske Axel Näsström var innlånt i et par kamper. Klubben holder også øyne åpne etter en mulig erstatter for Håkon Imset Stormli som blir ute for resten av sesongen, men samtidig har man med stort hell gitt våre unge og lovende mye spilletid – en mulighet de har grepet med begge henda. Byens iskrigere har nå fire seire på de fem siste kampene, og har utvilsomt vist at man kan lage trøbbel for Storhamar. Det kan bli en helt åpen og spennende kamp i CC Amfi i kveld.

Håkon Imset Stormli, Magnus Nybraaten Hansen, Andreas Røykås Marthinsen, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Mattias Juntti og Gabriel Johansen hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 46 poeng (23 + 23)
Storhamar: Peter Quenneville 49 poeng (22 + 27)

Utvisninger:
Stjernen: Jack Badini 37 minutter
Storhamar: Eirik Salsten 60 minutter

Overtall:
Stjernen: 19,2%
Storhamar: 26,7%

Undertall:
Stjernen: 78%
Storhamar: 85,6%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 90,1% / Kasper Laban Byrkjeland 90,7%
Storhamar: Trym Gran 91,8% / Markus Røhnebæk Stensrud 91,6%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.