• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Lillehammer
LIL
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Lillehammer

Det er tid for Stjernens første bortekamp i 2024, hvor våre røde helter har tatt turen til Eidsiva Arena. Målet er tre poeng, og ta den første borteseieren mot Lillehammer denne sesongen.

Kveldens motstander
Lillehammer ligger på syvendeplass på tabellen, og med ti seire og tjue tap har de sanket totalt 31 poeng etter tredve spilte kamper. Dermed ligger lillehamringene elleve poeng bak Stjernen, og seks poeng foran Lørenskog. I forrige runde var Mads Homdrom eneste målscorer for lillehamringene i 3-1 tapet mot Frisk Asker i Varner Arena. På overgangsmarkedet har det vært liten aktivitet for Lillehammer siden sist lagene møttes. Det har kanskje ikke vært den enkleste sesongen hittil for LIK, men de er fort sterke hjemme i Eidsiva Arena – noe Stjernen absolutt må være forberedt på.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Lillehammer har møttes tre ganger tidligere denne sesongen. De røde har vunnet 6-4 og 6-2 hjemme i Stjernehallen, hvor Jonathan Hafsmoe og Austin Cangelosi har scoret i begge oppgjørene. Mens i Eidsiva Arena var Brendan Ellis eneste målscorer da Lillehammer vant 4-1.

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass på tabellen, og med fjorten seire og femten tap har de sanket totalt 42 poeng etter tjueni spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter to poeng bak Frisk Asker og elleve poeng foran Lillehammer. I forrige runde gikk det nesten galt, men takket være en ellevill tredje periode tok Stjernen til slutt seieren 6-4 hjemme mot Comet, i en kamp hvor flere av våre unge og lovende fikk prøve seg. På overgangsmarkedet har det vært litt aktivitet da svenske Axel Näsström lånes inn fra Ski Ishockey. Näsström, med en fortid i Modo og Timrå har gjort 34 poeng (10 + 24) på 23 kamper hos Ski. Våre røde helter ønsker nok like mye som sine supportere å fortsette i vinnersporet ved å ta sesongens første borteseier på Lillehammer i kveld.

JJ Piccinich, Andreas Røykås Marthinsen, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Mattias Juntti hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Statistikk for sesongen 23/24:
Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 37 poeng (14 + 23)
Lillehammer: Alexander Reichenberg 36 poeng (17 + 19)

Utvisninger:
Stjernen: Jack Badini 37 minutter
Lillehammer: Robin Soudsky 76 minutter

Overtall:
Stjernen: 17,9%
Lillehammer: 15,9%

Undertall:
Stjernen: 77,4%
Lillehammer: 76%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 90% / Laban Byrkjeland 91,1%
Lillehammer: Tomas Kral 88% / Theo Roseboom de Vries 91,2%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play eller TV2 Sport 2. Kampstart kl 19:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.