• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Vålerenga
VIF

Før kampen mot Vålerenga

Tre kamper gjenstår av årets seriespill, hvor to er hjemmekamper. Først ut er Vålerenga som i ettermiddag er gjester i Stjernehallen. Våre røde helter kan senke skuldrene og ha fokus på å spille inn en god følelse og selvtillit før sluttspillet starter.

Kveldens motstander
Vålerenga ligger på andreplass på tabellen, og med trettito seire og ti tap har de sanket totalt 96 poeng så langt etter førtito spilte kamper. Dermed ligger Oslo-laget atten poeng bak Storhamar og to poeng foran Stavanger Oilers. I forrige runde måtte Vålerenga grave dypt mot et hardt kjempende Comet på Jordal Amfi, men Didrik Nøkleby Svendsen kunne til slutt fastsette sluttresultatet til 6-3 for VIF. På overgangsmarkedet har canadieren Andrew Nielsen forlatt VIF til fordel for slovakiske HC Banska Bystrica, mens amerikanske Trevor Mingoia har ankommet fra Västerås IK. Vålerenga har tre seire på de fire siste kampene, så det er utvilsomt en solid motstander Stjernen skal bryne seg på.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Vålerenga har møttes fire ganger tidligere denne sesongen. Vålerenga vant de to første – så sikret J.J. Piccinich, Grant Mismash og Jonathan Hafsmoe rød seier med 1-3, før målvakt Laban Byrkjeland og Piccnich sørget for seier på etter straffeslag i forrige møte.

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass på tabellen, og med tjueto seire og tjue tap har de sanket totalt 63 poeng så langt etter førtito spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter elleve poeng bak Frisk Asker og sytten poeng foran Lillehammer. I forrige runde sendte J.J. Piccnich Stjernen i ledelsen, men måtte til slutt gi tapt mot erkerival Sparta etter et tett og jevnt lokaloppgjør. På overgangsmarkedet har Stjernen sittet rolig i båten, og har i stedet valgt å gi sine unge og lovende en mulighet til å vise seg frem og få kjenne på nivået. Stjernen har to seire på de fire siste kampene, men også vunnet de to siste kampene mot ettermiddagens motstander, så her er det absolutt gode muligheter for å ta nok en skalp mot Oslo-laget.

Eskil Stene, Håkon Imset Stormli, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Didrik Utter og Mattias Juntti hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 55 poeng (25 + 30)
Vålerenga: Mika Partanen 55 poeng (23 + 32)

Utvisninger:
Stjernen: Ludvig Jardeskog 51 minutter
Vålerenga: Magnus Brekke Henriksen 80 minutter

Overtall:
Stjernen: 19,8%
Vålerenga: 21,1%

Undertall:
Stjernen: 79,1%
Vålerenga: 86,2%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 90,1% / Kasper Laban Byrkjeland 91%
Vålerenga: Tobias Johansen Breivold 91,3% / Joona Partanen 89,6%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 14:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.