• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Før kampen mot Comet

Det er duket for den siste hjemmekampen for Stjernen i seriespillet denne sesongen, hvor Comet har tatt turen fra Halden. Ingen har noe mer å spille for poengmessig, men begge lag ønsker å gå inn mot sluttspill og kvalifiseringsspill med seier.

Kveldens motstander
Comet ligger på tiendeplass på tabellen, og med fem seire og trettiåtte tap har de sanket totalt 13 poeng etter førtitre spilte kamper. Dermed ligger haldenserne elleve poeng bak Ringerike på plassen foran og tjueto poeng bak åttendeplasserte Lørenskog. I forrige reduserte haldenserne to ganger i den siste perioden, men tapte til slutt 5-2 mot Frisk Asker i Varner Arena. På overgangsmarkedet rakk Comet å få inn et nytt fjes i troppen i svenske Marcus Leijonhufvud som ankom fra Bergen Ishockeyklubb. Haldenserne har hatt en tung første sesong i EHL, men har også vist at å undervurdere Comet er høyst risikabelt.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Comet har møttes fire ganger tidligere denne sesongen, og de røde har vunnet alle fire med lokale spillere på scoringslisten. Sondre Grønli scoret i begge de to første møtene i Halden Ishall, Magnus Nybraaten Hansen scoret da lagene møttes i Stjernehallen og Mattias Alexandersen Juntti noterte seg for mål da man var tilbake i Halden Ishall i forrige møte.

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass på tabellen, og med tjuetre seire og tjue tap har de sanket totalt 66 poeng etter førtitre spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter åtte poeng bak Frisk Asker og tjue poeng foran Lillehammer. I forrige runde havnet Stjernen tidlig under mot Vålerenga, men snudde kampen i løpet av to perioder og vant til slutt 6-4 i Stjernehallen. På overgangsmarkedet har Stjernen ikke latt seg stresse, spesielt siden våre unge og lovende har kommet opp og gjort sine saker meget bra. Stjernen har vist mye hjerte og vilje denne sesongen, i tillegg til mye god ishockey, så det er ikke enkelt å være gjester i Stjernehallen.

Andreas Røykås Marthinsen, Emil Buskoven, Eskil Stene, Håkon Imset Stormli, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Didrik Utter, Erik Erkleiv og Mattias Juntti hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

LiveStudio
Vi sender LiveStudio Før kampen, i begge pausene og Etter kampen. Sendingen starter kl 18:00!

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 57 poeng (26 + 31)
Comet: Herman Kopperud 27 poeng (16 + 11)

Utvisninger:
Stjernen: Ludvig Jardeskog 51 minutter
Comet: Pelle Hedlund 52 minutter

Overtall:
Stjernen: 20%
Comet: 11,6%

Undertall:
Stjernen: 79,4%
Comet: 64,7%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 90,1% / Laban Byrkjeland 91%
Comet: Arvid Ljung 87,1% / Kristian Høvik 82% / David Otter 88,2%

Følg kampen:
-Har du ikke mulighet til å ta turen til Stjernehallen i kveld kan du se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.