• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

SLUTTSPILLET 2023/24

Vårens vakreste eventyr nærmer seg med stormskritt, hvor det igjen skal kjempes om kongepokalen, eller «bøtta» som den ofte kalles på folkemunne.

Basert på årets tabell, så havner Stjernen Hockey på en sjetteplass etter de to siste kampene mot Comet og Sparta er gjennomført. Det betyr at man ikke får en hjemmebanefordel i kvartfinalene og starter dermed på bortebane. Hver runde i sluttspillet spilles best av syv kamper.
Seriemester Storhamar vil først velge sin motstander mellom lagene plassert på 7. og 8.plass. Hvis hamarsingene skulle velge laget på 8.plass, så vil sølvvinneren få velge mellom lag nummer 6 og 7 på tabellen og så videre. Med to kamper igjen, så er det Vålerenga og Stavanger Oilers som kniver om andreplassen, og Stjernen vil etter alle solemerker møte en av disse to i kvartfinalene.

Sesongbillettinnehavere
Alle med sesongbilletter har sine seter reservert frem til kl. 12.00 dagen før kamp. For å løse ut disse går man inn i appen under «billetter" og trykker på fanen «krever handling».

Billettpriser og rabatter
Billetter til kvartsfinale #2 og #4 er allerede i salg i appen. Billettpriser for kvartsfinalene er de samme som for ordinære seriekamper. Prisene for semifinalene er ennå ikke satt.

Følgende datoer er satt av til årets sluttspill:

Kvartfinaler
14., 16., 19., 21., 23., 25. og 27.mars

Semifinaler
Fra 30.mars til 12.april.

Seriene spilles annenhver dag, med kamper hver dag. Lagene med høyest tabellplassering får hjemmebanefordelen.

Finale
15., 17., 19., 21., 23., 25. og 27.april