• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Før kampen mot Ringerike

Stjernen runder av helgens runde i EHL hjemme i Stjernehallen, hvor Ringerike kommer på besøk. Både Ringerike og våre røde helter har alt å spille for fortsatt, så Stjernen er topp motivert til å sikre en ny seier og nye viktige poeng.

Kveldens motstander
Ringerike ligger på niendeplass på tabellen, og med fem seire og tjuesju tap har de sanket totalt 19 poeng på trettito spilte kamper. Dermed ligger Ringerike åtte poeng bak Lørenskog og ni poeng foran Comet. I forrige runde ble det en tung kveld i Schjongshallen da Frisk Asker sikret seieren med solide 0-5. Litt aktivitet har det vært på overgangsmarkedet hvor Mathias Papuga har blitt lånt inn fra Storhamar, mens svenske Karl Markström gjør comeback på Hønefoss etter et opphold som kaptein i Surahammars IF i HockeyEttan. Tross en tung sesong, så har Ringerike vist at de kan hamle opp med alle lag i ligaen – blant annet ved å ta Storhamar til overtid et par serierunder siden.

Tidligere oppgjør
Lagene har møttes tre ganger tidligere denne sesongen, hvor Stjernen har vunnet to og Ringerike et oppgjør. Først ble Marius Carho Hansen eneste målscorer da Ringerike vant 3-1 på hjemmeis. I Stjernehallen utlignet Jack Badini i den tredje perioden, mens J.J. Piccinich og målvakt Laban Byrkjeland sikret seieren på straffeslag. Tilbake i Schjongshallen så havnet Stjernen tidlig under med 3-1, men blant annet Grant Mismash bidro til at Stjernen til slutt vant 3-5.

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass på tabellen, og med seksten seire og seksten tap har de sanket totalt 47 poeng på trettito spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter to poeng bak Frisk Asker og tretten poeng foran Lillehammer. I forrige runde ble det et realt målbonanza i Lørenskog Ishall hvor Austin Cangelosi tegnet seg på scoringslisten hele fire ganger, blant annet ble han matchvinner 44 sekunder ut i overtidsperioden. På overgangsmarkedet har det vært stille for Stjernen – det siste er at man fortsatt holder et øye åpent etter en norsk erstatter for Håkon Imset Stormli som, sammen med Calle Spaberg Olsen, er ute for resten av sesongen. De røde har scoret 19 og sluppet inn 13 mål på de fire siste kampene – å fortsette den gode offensive produksjonen samtidig som man snører igjen defensivt vil nok være fokus i kveldens kamp.

Håkon Imset Stormli, Magnus Nybraaten Hansen, Andreas Røykås Marthinsen, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Mattias Juntti og Gabriel Johansen hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 43 poeng (20 + 23)
Ringerike: Leonards Rimjans 24 poeng (7 + 17)

Utvisninger:
Stjernen: Jack Badini 37 minutter
Ringerike: Dennis Ryttar og Esbjørn Fogstad Vold 24 minutter hver

Overtall:
Stjernen: 18,9%
Ringerike: 19,8%

Undertall:
Stjernen: 76,7%
Ringerike: 75,8%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 89,8% / Kasper Laban Byrkjeland 90,7%
Ringerike: Mathias Schjerpen Arnkværn 87,5% / Jørgen Rønning 89,7%

Følg kampen:
-Har du ikke mulighet til å se kampen LIVE i Stjernehallen, kan du se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 17:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.