• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Stjernen
STJ

Sesongens første treningskamp

Man kan nesten kjenne det i lufta – den umiskjennelige lukta av ishallen med nylagt is, nytraktet kaffe akkompagnert av nystekte vafler og disko’n fra høyttalerne mens spillerne varmer opp. Alt dette kan du oppleve i Stjernehallen om ei ukes tid, men først en tur innom Oslos østkant for sesongens første treningskamp.

Kveldens motstander
Fjorårets vinner av bronsemedaljene er Stjernens første motstander i årets sesongoppkjøring. Hovedtrener Fredrik Andersson og sportssjef Anders Myrvold har uttalt til magasinet nitten.no at førstnevnte har fått bygge «sitt» Vålerenga og fått inn spillertyper som passer hans filosofi. Veteraner som Villiam Strøm, Stefan Espeland (begge Storhamar) og Tobias Lindström (Frisk Asker) er blant spillerne som har forlatt Oslo-klubben, mens Daniel Bøen Rokseth og Joona Partanen har ankommet fra Stavanger Oilers og Benjamin Byrkjeland valgte å bytte ut Fredrikstad med Oslo foran denne sesongen. Tross mange utskiftninger, så er VIF et hardtarbeidende og tungt lag å møte, og en tøff nøtt å knekke for de røde i den første treningskampen.

Status Stjernen
En annen Fredrik – Stjernens hovedtrener Fredrik Johansson uttalte til Fredriksstad Blad at troppen ser meget bra ut foran årets sesong. Det er grunn til å tro at Johansson har, som sin navnebror i Oslo, fått bygge lag og signert spillere som passer inn i «vår» filosofi. Ut dørene har blant annet Kevin Davis (lagt opp), Ole Einar Engeland Andersen (AIK) og Sander Rønnild (lagt opp), mens Calle Spaberg Olsen, Marius Carho Hansen og brødreparet Andreas og Kristian Røykås Marthinsen ankommet fra henholdsvis Grüner, Ringerike og HC Dalen. Joachim Lunde Hermansen og Filip Lalande byttet ut nettopp Vålerenga med Stjernen, og foreløpig sistemann inn er kanadiske Dominic Cormier som sist tjenestegjorde for slovakiske HC Banska Bystrica. Dominic ankom Fredrikstad i går kveld og er ikke spilleklar til kveldens kamp. Utenfor isen har Mikael Mattsson kommet inn som assistenttrener, og vil nok bidra med sitt for at Stjernen skal kunne fortsette den fartsfylte, offensive og underholdende hockeyen som omtrent er blitt klubbens varemerke. Med nye spennende spillere inn, og at man har beholdt store deler av spillertroppen fra forrige sesong, så ligger alt til rette for mer hockeyfeber i Fredrikstad.

Joachim Lunde Hermansen og Stian Kaltrud Nystuen er ikke med i troppen til dagens kamp.

Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for line up!

Om du ikke får tatt turen til Oslo for å se kampen har du muligheten til å se den hos Direktesport (F-B.no-abonnement). Pucken droppes klokka 18.30

Live statistikk finner du på HockeyLive.