• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Lørenskog
LOR
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Lørenskog

I kveld spilles den tredje kampen i Stjernens sesongoppkjøring. I dag tar trener Fredrik Johansson og spillerne turen til Lørenskog Ishall for å måle krefter mot en av nykommerne denne sesongen.

Kveldens motstander
Lørenskog er en av de to nykommerne i norsk elitehockey denne sesongen, etter å ha blitt nummer to i fjorårets kvalifiseringsspill etter Ringerike. Trener Niklas Andresen leder et relativt ungt lag og har forsterket seg med spillere som svenskene Alexander Nilsson (Kalmar HC), David Göransson (Västerås IK) og Christian Blomqvist (Zaglebie Sosnowiec), samt blant annet duoen Vegard Faret og Noah Aarthun fra Stavanger Oilers. I sesongoppkjøringen hittil har LIK spilt tre treningskamper og vant først mot Grüner, før det ble tap mot Lillehammer og Sparta. Som alltid i slike kamper, så er det viktig å tenke at fordi laget er nyopprykket, så vil ikke seieren komme av seg selv.

Status Stjernen
Stjernen på sin side har spilt to treningskamper så langt i sesongoppkjøringen, og vant først borte mot Vålerenga (1-5), før det ble tap etter straffeslag mot Frisk Asker en drøy uke senere (2-3). Byens iskrigere kom seg også helskinnet gjennom sesongens Stjernendag, hvor det var presentasjon av spillere i klubben og skillscompetition med showstraffer. Forrige kamp mot askerbøringene ble en real «knokkelkamp» med mye kriging og fysisk spill som stykket opp rytmen til de røde, men det ble en god trening i over- og undertallsspill blant annet. Så gjenstår det å se om treningene så langt har gitt resultater mot en av årets nyopprykkede lag. Klisjéen er at det ikke er seieren som teller i treningskampene, men spillerne ønsker nok å komme tilbake på vinnersporet for å skape godfølelsen i laget før alvoret tar til i september.

Eskil Stene og Sondre Grønli er ikke med i troppen til dagens kamp!

Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for line up!

Om du ikke får tatt turen til Lørenskog Ishall for å se kampen, har du mulighet til å se den hos Direktesport (F-B.no abonnement). Pucken droppes 18:30.

Live statistikk finner du på HockeyLive.